Iveta & sladká Francie

Slovo editora/vydavatele:
Dělat dobrou gastronomii bez lásky a otevřeného srdce jednoduše nejde. Normální strávník to zkrátka a dobře pozná. Většina lidí v této zemi se domnívá, že vařit a péct profesionálně může jen ten, kdo vystudoval na kuchaře, má to tedy státem dovolené, oficiálně potvrzené. Jen proto, aby pár puritánů nemohlo říkat, jak je možné, že ten vaří tady a ten vydává knihu o vaření a ten povídá o vaření a nemá na to ani školu. Já si to jednoduše nemyslím. Ostatně o dobré restauraci nerozhoduje výuční list, ale to, jestli se do ní hosté vracejí nebo jestli je plná. 


Tvrdím, že jeden amatér s velkým srdcem pro věc zmůže více než deset znuděných vyučených profesionálů. V gastronomii to platí obzvlášť.
Iveta je toho dobrým příkladem. Vzdělaná mladá dáma s fenomenálním nadšením pro gastronomii, pečení a cukrařinu především. Jsem přesvědčen, že našla své místo na slunci. Minimálně tato kniha laskavého čtenáře jednoduše přesvědčí o pravosti mých slov.

Více informací

24 Produkty jsou na skladě

Cena:350,-

- +

Rozvážíme po celé Praze
Rozvoz do 3h
Osobní odběr na pobočce

Nenašli jste přesně co jste potřebovali? Jsme schopni vyrobit jakékoliv dorty na zakázku v libovolné velikosti.
Máte zájem? Nápište nám anebo zavolejte.